23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Otogar müjdesi

Mardin'in Midyat İlçesi'nde şehirlerarası terminalin inşasına başlandı.

Belediye tarafından yapılacak olan otobüs terminalinin, şehir merkezi trafiğini rahatlatacağı gibi ulaşımı da kolaylaştırması bekleniyor. Mardin Caddesi Otel Demirdağ arkasında 4 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa edilecek otogarı gezen Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Belediye Başkan eski adayı Edip Demirdağ ve Anavatan Partisi İlçe Başkanı Eyüp Doğan ile beraber çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Otobüs terminalinin, yeni yılda faaliyete geçeceği müjdesini veren Belediye Başkanı Nasıroğlu, "Uzun süredir yapmaya çalıştığımız otobüs terminalinin sonunda inşaatına başlayarak, çalışmalara ağırlık verdik. Bütün şehirlerarası, belde ve köy ulaşımı buradan yapılacak. Terminalde 13 dükkan, birer lokanta, market ve tuvaletler bulunacak. Önümüzdeki yılın başında işletmeye açacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2005 Pazar 13:35:54
Güncelleme :9 Ekim 2005 Pazar 13:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aykut özdemir IP: 85.101.25.xxx Tarih : 11.10.2005 20:31:56
Midyat'ta otogarın açılması ilçe için büyük bir rant saglayabilir çünkü otogar sayesinde ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerinin ulaşımı kolay olur otobüslerin firmaları artar bunun sonucunda midyat tanıtımı ve ilçe ekonomik yönden kalkınabilir KOSGEB lerde bu sayede gelişir son olarak otogarın açılması midyat ta çok büyük bir sanayi kenti olacağın göstergesidir herkese teşşekürler