22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Ramazan yardımı

Midyat Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla 2 bin aileye nakdi para ve gıda yardımında bulunacak.

Dar gelirli ailelere gıda ve nakdi para yardımı yapılacağını belirten Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, "Kentimizde yardıma muhtaç çok sayıda insan bulunmakta. Çaresizlik ve açlığın farkındayız. Belediye olarak bu insanlarımıza yardım yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Nasıroğlu, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Ramazan ayı hayır ve yardımlaşma ayıdır biz de bu vesileyle Ramazan ayında maddi durumu düşük 2 bin insanımıza yardım yapacağız. Fakirin yanında olmak derdine az da olsa derman olmak çok güzel. Küçük yardımlarla vatandaşlarımızın gönlünü alıyoruz. Bu rahmet ayında bundan daha güzel bir şey olamaz. yardımı yaptığımız için çok mutlu ve sevinçliyiz. İnsanımız her şeyin en iyisine layık elimizden geldiği kadar yardımlarımızı sürdüreceğiz.”

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2005 Pazar 09:46:03
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 01:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aykut ÖZDEMİR IP: 81.213.232.xxx Tarih : 24.10.2005 19:33:52
Yerel yönetim kurum ve kuruluşları görevlerinden en önemlisi orada bulunan halkın ihtiyaçları karşılamaktır.Bunun neticesinde Midyat Beleiyesi personeli tarfından yardıma muhtaç olan insanların birincil ihtiyaçlarını karşılamıştır.ihtiyaçı olan insanlara bu iyilik yapılmasıyla ilgili tek şey söyleyebilirim o da midyat ta yerinden yönetim kurum ve kuruluşları görevini eksiksiz yaptığını...