18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Usta gazeteciye ödül

Aldığı ödüllerle Midyat'ın ismini Türkiye ve dünyanın dört bir yanına duyuran Midyat editörümüz Mehmet Halis İŞ bu ödüllerine bir yenisini ekledi.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün Anadolu basınını özendirme yarışmasında Araştırma-ropörtaj dalında birinci olan editörümüz Mehmet Halis İŞ Ankara Başkent Öğretmen evinde düzenlenen törenle ödülünü aldı.

27–28 Kasım tarihlerinde Ankara’da bulunan Editörümüz İş’e ödülü Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengü tarafından takdim edildi.

Editörümüz İş Duygu ve düşüncelerini şöyle açıkladı: “Başbakanlık Basın yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün Anadolu basınını özendirme yarışmasında araştırma-röportajımızın birinci olması beni çok sevindirdi. Aslında bu tür yarışmalar sadece bir araç yani insanı işine daha çok motive ediyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir vecizesinde dediği gibi “basın milletin müşterek sesidir” sözü çok anlamlı bizler halkımızın sesiysek aldığımız bu ödüller de Midyat’ın ödülleridir ve her ne kadar ismim adına alıyorsam da onlar Midyat’ındır.”

Mehmet Halis İş/Kenthaber/Mardin
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 10:34:36
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 15:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?