5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

“Beyaz masa ne iş yapıyor”

 Vatandaşlar “Beyaz Masa” olan ve belediye hizmetleri ile vatandaşlar arasında iletişim görevi gören birimin görevini yapmamaktan şikâyetçi.
Akşemsettin mahallesinde oturan Tahir K. Bu duruma isyan ediyor; “ben pazartesiden beri bu birimi arıyorum, kapımın önü, sokağımıza pislik akıyor. ‘Bunu yetkililere bildirin’ diyorum; hep bana, ‘tamam beyefendi’ deniliyor. Ama bugün Perşembe hala bu pisliğe müdahale edilmedi. Çocuklarımız bu pisliğin içine oynuyorlar. Bu pis konu etrafa hastalık saçıyor. Derdimi kime nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ben diyorum ki isterseniz ben belediyeye geleyim. Sorunu orada yetkili kişi kimse, ben ileteyim. Bana, ‘gerek yok, biz iletiriz’ diyorlar. Hala iletmelerini bekliyoruz. Tabi bu pisliğin içinde daha ne kadar bekleyeceğimiz de meçhul.” diyerek dert yandı.

Bazı mahalleli de; “madem Beyaz Masa” soruna çare olmayacak neden bizi oyalar durur? O zaman belediyenin kapısına, ‘burası Beyaz Masa değil. Telefonla aramamanızı rica ederiz’ diye bir yazı yazsınlar. Halkı oyalamasınlar” diye isyan ettiler.

Mehmet Guli Aslan / Şanlıurfa KENTHABER
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 13:22:54
Güncelleme :25 Aralık 2008 Perşembe 15:03:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TACETTİN IP: 88.237.163.xxx Tarih : 28.12.2008 13:13:34

pazartesi toplanması gereken çöpler cumartesi gününden itibaren sokkaklarda görülüyor:)düzeltilmesini arz ederiz :) şimdiden tşk :)