4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

"Hayatta kalmam mucize"

İRANLI KAZAZEDE:

Suriye'nin Şam kentinde bulunan Hz. Zeynep'in türbesini ziyaret etmek üzere İran'dan yola çıkan ve Şanlıurfa'da fren pedalının arızalanması sonucu şarampole yuvarlanan aracın tekerleği ile çamurluğu arasında sıkışan Musa İsazade'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

3 kişinin öldüğü 50 kişinin de yaralandığı kazada ölümden dönen İranlı Musa İsazede'nin tedavisi Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde sürüyor. Otobüsün içinde eşinin de bulunduğu belirten Musa İsazade, "Ben kaza anında uyuyordum. Kazanın nasıl olduğunu tam olarak bilmiyorum. Otobüste önden beşinci koltukta oturuyordum. Otobüsümüz takla atmaya başladığında uyandım. Bir yerlerden tutunmak istiyordum ancak kaydım. Tekerlek ile çamurluk arasında sıkıştım. Beni polis ve görevliler çıkardı. Allah onlardan razı olsun. Benim hayatta kalmam mucize oldu" dedi.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Özgür Söğüt, "Kazadan sonra tedavi için hastanemize getirilen hastaya ben müdahale ettim. Şuuru açık, genel durumu iyiydi. Yapılan tetkiklerde vücudunda her hangi bir kırık tespit edilmedi. Sadece yüzünün sol kısmında aşırı bir şişme var. Bu nedenle yatışını yaparak tedavisini sürdürüyoruz. Şu anda da hayati tehlikesi yok. 3-4 gün içersinde taburcu edeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 18:27:04
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 18:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?