5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

"İşsizliği çözeceğiz"

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin başlıca sorunlarından biri olan işsizlik, siyasi partilerin gündeminin ilk sırasında yer alıyor.

Demokratik Sol Parti (DSP) Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Osman Çiçek, Ceylanpınar ilçesinin en önemli sorunlarının başında işsizlik geldiğini belirtti. İşsizlik ile ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Çiçek, yerel seçimlerde Ceylanpınar halkının kendilerini tercih etmeleri halinde işsizliğe mutlak surette çare bulacaklarını dile getirdi. DSP Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Osman Çiçek, "Ceylanpınar ilçesi, mevcut alt yapı kaynaklarından yeterince faydalanamadığından dolayı ilçemizdeki işsizlik had safhaya ulaşmıştır. İlçe halkı 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde şahsıma oylarını vererek beni belediye başkanı seçtikleri taktirde ilçemizdeki işsizlik sorununu tamamen ortadan kaldırmaya söz veriyoruz. Sorunları gören ve çözüm üretebilen bir partiyiz" dedi.

Ceylanpınar köylerinde hizmet açısından sıkıntıların mevcut olduğunu da belirten Çiçek, güçlü kadroları ile sıkıntıların üstesinden gelebileceklerini kaydetti.
DSP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mehmet Erten ise sorunların üstesinden gelecek bir parti olduklarını kaydederek, "Şu an Ceylanpınar ilçesinin en genç il genel meclis üyesi adayı benim. Öncelikle il genel meclis üyeliğine seçildiğim taktirde, öncelikli hedefimiz köy yollarımızın asfaltlanmasıdır.Geri kalan hizmetler için projeler hazırlayıp Valilik ve İl özel idaresinin koordinasyonu dahilinde köylerimize gerekli olan hizmetleri getirmektir. Köylerimize gerekli olan hizmetleri getirebilmek seçmenlerin oylarına ihtiyaç duyulmaktadır. O nedenle 29 Mart 2009 günü seçmenler oylarını kullanırken kendilerine en iyi hizmeti getirebilecek adaya oylarını versinler" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 10:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?