5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

1 TL'lik ayakkabı izdihamı

ŞANLIURFA'DA 1 TL'LİK AYAKKABI İZDİHAMI

Şanlıurfa'da bir mağaza bayan ayakkabılarını 1 TL'ye satınca izdiham yaşandı. İzdihamda annesinin kucağında bulunan 5 aylık bir çocuk son anda ezilmekten kurtuldu.

Türkiye nüfusu ortalamasına göre en fazla yeşil kartlının bulunduğu Şanlıurfa'da 1 TL'den bayan ayakkabıları satıldı. Öğleden sonra Belediye arkasında bir ayakkabı mağazası özel indirim yaparak bayan ayakkabılarını 1 TL'ye satarak izdihama neden oldu. Mağazaya akın eden dar gelirli vatandaşlar, içeri girebilmek için adeta birbirlerini ezdi. Mağazanın kapısında bekleyen mağaza sahipleri, izdihama engel olmaya çalışsa da vatandaşlar bir birini ezdi. İşyeri sahibi müşterileri bu kez içeri almak yerine

kapıdan satış yaptı. Ayakkabılar kısa sürede tükenirken, mağaza sahipleri izdihamı önlemek için uzun süre uğraş verdi.

Bu arada 5 aylık çocuğuyla mağaza önüne gelen bir bayan çocuğunu havaya kaldırarak ezilmesini son anda önledi. Daha sonra çocuğuyla birlikte kalabalığın arasından çıkan bayan kayıplara karıştı. Ayakkabılardan alan bazı vatandaşlar, sevinç yaşarken bazı vatandaşlar ise elleri boş geri döndüler.

Ayakkabı alanlar sevinirken, alamayanlar ise tepki gösterdi. Ayakkabı alan bir kişi, ezile büzüle ayakkabıdan aldığını ifade ederek, "Vatandaşlarımız biraz duyarlı olsalar, sıraya girseler izdiham yaşanmayacak. Ama insanlarımız bunun farkında değildirler. Mutluyum ayakkabıyı aldım ve kız arkadaşıma götüreceğim" dedi.

ŞANLIURFA'DA 1 TL'LİK AYAKKABI İZDİHAMI
ŞANLIURFA'DA 1 TL'LİK AYAKKABI İZDİHAMI
ŞANLIURFA'DA 1 TL'LİK AYAKKABI İZDİHAMI
ŞANLIURFA'DA 1 TL'LİK AYAKKABI İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 15:05:00
Güncelleme :9 Ekim 2009 Cuma 16:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?