5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

11 Nisan Stadı 2 haftaya hazır

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yıldıray Malgaç, 11 Nisan Stadı'nda incelemelerde bulundu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Şeref Şelli'den sahanın onarımıyla ilgili bilgiler aldı.


Vali Yardımcısı Malgaç, inceleme sonrasında yaptığı açıklamada, "Tüm kamuoyunun bildiği gibi geçen sene 2006-2007 futbol sezonunu bitiminden sonra sahamızı arzu etmediğimiz şekilde yabani otlar bastı.

Sahanın birçok yeri kurudu ve bozuldu. Saha üzerinde maç oynanamaz hale geldi. Arkadaşların gayretleriyle belli bir aşamaya getirildi. Ama baktık ki, 2007-2008 futbol sezonun neredeyse bütün maçlarını Şanlıurfa takımlarımızın dışarıda oynayacağını görerek Sayın Valimiz'in de katkılarıyla 2000 metre kadar hazır çim getirdik ve sahanın bozulan yerlerine kuruyan yerlerine temizleyip o çimlerden yerleştirilmek suretiyle sahamızı onardık. Sahada şu anda çalışmalar bitmiş durumda ve son düzeltmeleri yapıyorlar. Uzman arkadaşların yardımlarıyla takipleri de devam ediyor. 15 gün sonra Şanlıurfa takımlarımız maçlarını burada oynamaya başlayacaklar. Şanlıurfalı hemşehrilerimiz de artık takımlarını 11 Nisan Stadı'nda seyretmeye başlayacaklar. Sahanın bu hale gelmesinde başta sayın valimiz olmak üzere ben bütün emeği geçen kulüp temsilcilerine, çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Sahamız ve çimler gerçekten güzel olmuş fakat 15 gün daha sabretmemiz gerekiyor. 15 gün sonra maçlarımızı burada oynayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 15:55:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?