5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

15 bin aileye kömür yardımı

ŞANLIURFA'DA 15 BİN AİLEYE KÖMÜR YARDIMI

Şanlıurfa Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla maddi durumu iyi olmayan 15 bin aileye kömür yardımı yapacak.

Konuyla ilgili olarak kömürlerin toplandığı ve dağıtımın yapıldığı Eski Hal Pazarında incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının merkezde bu yıl 7 bin 500 ton kömür dağıtacağını söyledi. Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan, vakıfta kaydı bulunan 15 bin ailenin 500'er kilo halinde bu yardımdan faydalanacağını bunun için hafta sonu da çalışacaklarını sözlerini ekledi.

Erdoğan, yardımdan faydalanacak ailelerin verilecek kömürün evlerine götürülmesi hususunda sıkıntı çekmemeleri için, kömürü evlerine kadar teslim edeceklerini belirtti. Nakliye bedelleri vakıf kanalıyla ödenecek olan kömür yardımını 4-27 Kasım tarihlerinde yapılacağını ifade eden Vali Yardımcısı Erdoğan, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız, bu kömürü ailelerimizin evlerine kadar götürecek. Yardımı alacak ailelerden isteğimiz herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için kendilerini belirtilen günlerde

kömürlerini almaya eşlik etmek üzere buraya gelmeleridir" dedi.

ŞANLIURFA'DA 15 BİN AİLEYE KÖMÜR YARDIMI
ŞANLIURFA'DA 15 BİN AİLEYE KÖMÜR YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2009 Cuma 15:52:00
Güncelleme :4 Aralık 2009 Cuma 19:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?