3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

150 kilo kaçak et yakalandı

KAMYONET DOLUSU KAÇAK ET YAKALANDI, ARACIN ŞÖFÖRÜ OLAY YERİDEN KAÇTI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 150 kilo kaçak et ele geçirilirken, araç sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen olayda, ihbar üzerine denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri 06 BU 0139 plakalı kamyoneti durdurup arama yaptı. Zabıta ekipleri yaptıkları aramada aracın içerisinde kaçak etler tespit etti. Zabıta ekipleri kaçak etleri araçtan çıkarmaya çalışırken, zabıta ekiplerinin bir anlık boşluğuna denk gelen sürücü aracı çalıştırıp hızla uzaklaştı. Zabıta ekipleri yaklaşık 150 kilo menşei belli olmayan kaçak et yakaladı ve imha etmek üzere

belediye veteriner hekimliğine götürüp imha edildi. Kaçan araç ve şoför ile ilgili bilgiler Emniyet Müdürlüğüne bildirildi.

Olay ile ilgili soruşturma sürdürülürken, Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun; 'Biz denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız ve halkın sağlığı ile oynayan kişi ve kişilere asla müsamaha göstermeyeceğiz, yasal prosedür içerisinde gerekli her şeyi yapacağız' dedi.

KAMYONET DOLUSU KAÇAK ET YAKALANDI, ARACIN ŞÖFÖRÜ OLAY YERİDEN KAÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 16:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?