5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

2 banka ve PTT'ye molotof

Şanlıurfa'da terör örgütü yandaşları tarafından iki banka ve bir PTT şubesine molotofkokteyli atıldı, camları kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Eyyübiye Mahallesi'nde bulunan PTT şubesine gece saat 00.30 sıralarında terör örgütü yandaşları tarafından camları kırıldı ve molotofkokteyli atıldı. Terör örgütü yandaşları daha sonra olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Bölgede inceleme başlatan polis ekipleri, PTT Şubesine molotofkokteyli atan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatırken, olay yerinde ise delil aradı.

Öte yandan Yıldız Meydanı'nda ve Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan İş Bankası ile Şeker Banka gece saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotofkokteyli atıldı.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler karanlıktan yararlanıp olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Bölgede inceleme başlatan polis ekipleri, PTT Şubesine molotofkokteyli atan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatırken, olay yerinde ise delil aradı.

Bu arada, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın cezaevinde kötü koşullarda olduğunu bahane eden grup, başta Mersin, Adana, Hakkari, Diyarbakır, Şanlıurfa gibi Türkiye'nin bir çok ilinde polisle çatışmış ve eylem yapmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 12:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?