4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

2 bin TL için kan döktüler

ŞANLIURFA'DA SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI

Şanlıurfa'da alacak-verecek davası yüzünden çıkan tartışmada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yenişehir Mahallesi Yunus Emre Caddesi Yunus Emre Parkı içerisinde meydana geldi. Aralarında 2 bin TL alacak-verecek davası bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. 2 bin TL alacaklı olan İbrahim K. (20) isimli şahıs, alacağını istedi. Karşı grupta bulunan ve aralarında 4 kişi olduğu tahmin edilen şahıslardan birisi "Sen benden borcunu nasıl istersin?" diyerek İbrahim K. ile tartışmaya başladı. Tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüştü. 4 kişilik gruptan bir kişi yanındaki

silahla 12 el etrafa rasgele ateş etti. Açılan ateş sonucunda İbrahim K.'nın ayağına 5, karın bölgesine ise 1 mermi isabet etti. Olay yeri yakınında bulunan Halil A. (24) isimli şahıs ise seken kurşunlardan ayak topuğundan yaralandı. 4 kişi oldukları tahmin edilen saldırganlar daha sonra bir otomobil ile olay yerinden uzaklaştı. Her iki yaralı olay yerine çağrılan ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan İbrahim K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada, olay yerine kısa sürede giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri olaya karıştığı belirtilen 4 kişinin eşkalinin belirlendiğini ve yakalanmaları için çalışma başlattığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA'DA SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 11:21:03
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 19:00:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?