5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

2 Mayıs alarmı

Şanlıurfa polisi, DİSK ve KESK'in 1 Mayıs işçi Bayramı nedeniyle ile 2 Mayıs tarihinde Topçumeydanı'nda gerçekleştireceği miting öncesi alarma geçti.

Şanlıurfa'da 2 Mayıs tarihinde yapılacak olan 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları için çevre illerden polis ekiplerinin takviye edileceği bildirildi. 2 Mayıs Cumartesi günü kentte görev yapacak polis sayısının bin kişiden fazla olacağı belirtildi.

Şanlıurfa'da mitingin yapılacağı Topçumeydanı'nda geniş güvenlik önlemleri alınıyor. Meydana bağlantıyı sağlayan yollar bugün trafiğe kapatılacak. Yasa dışı pankart taşıyan ve slogan atanların tespit edilmesi için çok sayıda kamera kullanılacak. Kutlamalar nedeniyle kentin giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak. Çevre illerden gelecek şahıslar geniş bir aramalardan sonra miting alanına alınacak.

Yetkililer, mitingin olaysız geçmesi için her türlü önlemin alınacağını belirterek, kamu düzenini bozacak herhangi bir olumsuzluk olmadığı takdirde kesinlikle herhangi bir müdahalede bulunulmayacağını söyledi. Yetkililer, İstanbul'da 1 Mayıs olaylarının Şanlıurfa'da yaşanmaması için büyük çaba sarf edeceklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 16:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?