5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

2.OSB'nin ihalesi yapıldı

Şanlıurfa'da 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmaları aralıksız sürüyor. Organize Sanayi Bölge Müdürü Remzi İnallı, Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin ihalesinin yapıldığını belirtti.


Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin ihalesinin 7 Temmuz'da yaptıklarını belirten Remzi İnallı, "İhale iki aşamalı yapıldı. Birinci aşaması alt yapı ihalesi ve ikincisi ise arıtma tesisiydi. İki ayrı şekilde yapıldı. İhaleye yaklaşık 16 firma katıldı. Bu firmalar değerlendirmeye alınacak. Tahminime göre bir ay falan değerlendirme sürer" dedi.
Organize Sanayi Bölge Müdürü Remzi İnallı, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin hazırlanan parselasyon planına göre 347 adet sanayi parselinin bulunduğunu belirterek, "Yatırım yapmak için yaklaşık 750 müteşebbis müracaatta bulundu. Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde tahsise açılması düşünülen 96 hektarlık alan ile arıtma tesisi yapılması için Avrupa Birliği Yardım Fonu'na sunulan altyapı fizibilite raporu ve atık su arıtma tesisi fizibilite raporu onaylanmış bulunmaktadır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2008 Cumartesi 12:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?