5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

23 Nisan etkinlikleri sürüyor

Şanlıurfa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, belediye önünde "Çocuk Şenliği" düzenledi.

Halk oyunları, şiirler, müzikli oyun, yarışma, çeşitli animasyon gösterileri ve ikramların yer aldığı şenlikte, çocuklar gönüllerince eğlendiler. M. Akif İnan, Bahçelievler ve Atatürk İlköğretim Anaokulu öğrencilerinin büyüklerine şapka çıkarttırırcasına sergilediği oyunlar, izleyenlerden alkış aldı. Anaokulu öğrencileri oyunlarını sergilerken velilerin ise onları telefonları ve kameralarıyla kaydettikleri gözlendi.

Birbirinden heyecanlı yarışmaların yer aldığı şenlikte, yarışmacılara Şanlıurfa Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. Şenlikte, ayrıca çocuklara balon ve bayrak dağıtımı yapılırken kek ve meyve suyu ikram edildi.

Çocuk şenliğine, çocukların yanı sıra Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yıldıray Malgaç, Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, eşi SezinYücetepe ve çocukları, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 17:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?