5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

24 saat sağlık hizmeti

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, incelemelerini sürdürüyor.Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Okutan, 2009 yılının Şanlıurfa'da sağlıkta hamle yılı olması için çaba sarf edilmesini söyledi. Vali Okutan, farklı yerlerde 2 sağlık ocağının 24 saat halkın hizmetinde bulunması için talimat verdi.

Sağlık Müdürlüğü'ne giden Vali Okutan, sağlık çalışanlarıyla tek tek tokalaşıp tanıştı. Sağlık Müdürlüğü bahçesindeki yeni alınan hizmet araçlarını da inceleyen Vali Okutan, Sağlık Müdürü Dr. Hasan Demir'den araçlar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Eğitim Tesisleri toplantı salonunda Sağlık Müdürü, Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri ile bir araya gelen Vali Okutan, burada İl Sağlık Müdürü Hasan Demir'den tarafından slayt gösterisiyle 2009 yılı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Okutan, burada yaptığı konuşmada, özellikle doktorların ve hemşirelerin güler yüzlerini vatandaşlara göstermesi gerektiğini belirtti.
Öte yandan, sağlık ocaklarının 24 saat hizmet vermesi için çalışmaları başlatan Sağlık Müdürlüğü, hangi sağlık ocaklarının hizmet vereceğini önümüzdeki günlerde belirleyecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 18:38:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?