5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

3 aydır karısını arıyor

 İzmir'deki ikamet ettiği evden 3 ay önce kaçırıldığı iddia edilen 23 yaşındaki genç anneyi eşi Şanlıurfa caddelerinde fotoğraflarla arıyor. Eşinin hayatından endişe eden İzzettin Yılmaz, eşinin bulunması için yetkili mercilerden ve vatandaşlardan yardım istiyor.
Edinilen bilgiye göre, İzmir'de 6 yıl önce evlenen ve bir kız çocuğu sahibi Nurgül Yılmaz (23), eşi ve çocuğuyla ikamet etmeye başladığı evinden kaçırıldı.

Eşinin evlenirken düğünde koluna takılan 10 bin TL değerindeki altınlarla kaçırıldığını söyleyen İzzettin Yılmaz, kızının annesini her yerde arıyor. Eşinin kaçırılmadan önce yaptığı son görüşme kayıtlarına bakarak görüşme yaptığı telefon numaralarının Şanlıurfa'da kullanıldığını öğrendiğini belirten Yılmaz, eşinin ikisi kadın, biri erkek olmak üzere 3 kişi tarafından kaçırıldığını ve bu olayın mahalle bakkalı tarafından görüldüğünü dile getirdi. Eşinin ve kendisinin Mardin doğumlu olduğunu kaydeden Yılmaz, kızının annesi için her gün ağladığını ve "baba, annemi bul" diye feryat ettiğini ifade etti.

Eşinin daha önceleri de rahatsız edildiğini öğrendiğini fakat aile içi huzursuzluk olacağını tahmin ettiği için eşinin bu durumu kendisine söylemediğini düşünen Yılmaz, "Eşim 3 aydır kayıp ve benim aramadığım sormadığım yer, çalmadığım kapı kalmadı. Eşimin kaçırıldığını mahalle bakkalı görmüş. Durum emniyete haber vermiş. Fakat eşimden o günden bugüne her hangi bir haber alınamıyor. Ben de durumu yetkili mercilere aktardım. Eşimin kaçırılmadan önce yaptığı görüşmelerin telefon numaralarını ve sahiplerini buldum. Telefon numaralarının Şanlıurfa'da kullanıldığını öğrendim. Durumundan şüphelendiğim 3 numaraya baktım. İkisinin bayana, birinin ise bir erkeğe ait olduğunu tespit ettim. Şüphelendiğim durum olayı gören mahalle bakkallının ifadeleri ile uyuşuyordu. Eşim ile kaçırıldığı günden bugüne bağlantı kuramadım" dedi.

Eşinin organ mafyası tarafından kaçırılmasından endişe duyduğunu söyleyen Yılmaz, eşinin sara hastası olduğunu ve zaman zaman durduğu yerde bayılarak yere düştüğünü belirtti. Eşinin anne ve babasının kendisine kızımı bul diye çağrıda bulunduklarına dikkat çeken Yılmaz, "Eşimin ağabeyleri sen kayıp ettin sen bul diyorlar. Çocuğum her gün ağlayarak 'baba, annemi bul' diyor. Bu durumdan dolayı hem ben hem de kızım perişan olduk. Kızımı anneni bulacağım şeklinde teselli ediyorum. Eşimi cadde ve sokaklarda elimdeki fotoğrafı ile arıyorum. Eşimin bir an önce bulunması için yardım istiyorum" diye konuştu.

Eşini aramak için işinden ayrıldığını vurgulayan Yılmaz, eşinin yuvasına dönmesini hasretle beklediğini ve eşi ile güzel bir birlikteliklerinin olduğunu kaydetti. Yılmaz, "Eşimle aramız çok iyiydi. Aramızda herhangi bir anlaşmazlık yoktu. Bu olay nedeniyle psikolojim bozuldu. Eşimin Şanlıurfa'ya kaçırıldığını öğrendim. 4 gündür Şanlıurfa'da eşimin arıyorum. Eşimi görenlerin veya yerini bilenlerin Allah rızası için 0534 374 67 79 numaralı telefon hattımı aramalarını ve yardım etmelerini talep ediyorum"
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 16:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?