3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

3 bin TL için babasını öldürdü

Şanlıurfa'da istediği 3 bin TL parayı vermeyen babasını pompalı tüfekle saçma yağmuruna tutarak öldüren baba katili evlat, cinayetin ardından Jandarmaya teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın merkeze bağlı Kısas beldesinde yaşayan 25 yaşındaki H.D. kapatılan Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nden emekli olan babası Ali D.'den (54) borcu olduğu için 3 bin TL para istedi.

Ali D. boşandığı ilk eşinden olan oğluna istediği parayı satılığa çıkardığı arazisini satınca vereceğini söyledi. Bir süre sonra arazisini satan baba, oğlu H.D.'ye söz verdiği parayı vermedi. Bunun üzerine H.D. istediği parayı vermesi için aracı olarak akrabalarını devreye soktu. Aracılar görüştükleri Ali D.'den olumsuz yanıt alınca H.D. babasıyla tartışarak evden ayrıldı. İstediği parayı vermemesi üzerine öfkelenen H.D. bir süre sonra tekrar eve geldiğinde babasının çay içmek için köyde dayısının evine gittiğini öğrendi.

Öfkeli bir şekilde dayısının evine giden H.D. yanında götürdüğü pompalı tüfeğin namlusunu babası Ali D.'ye doğrultarak peş peşe ateşledi. Öfkeli evlat, pompalı tüfekte bulunan 8 fişeği babasına sıktı. Vücuduna isabet eden 8 fişeğin saçmalarıyla delik deşik olan baba olay yerinde hayatını kaybederken, cinayetin ardından Şanlıurfa kent merkezine gelen baba katili H.D. Jandarma'ya teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 15:20:04
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 17:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?