5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

3 kardeşin ölümüne soruşturma

3 ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNE SORUŞTURMA AÇILDI

Şanlıurfa da 3 günde 3 çocuğun ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında baba Abdürrezak Ece ile anne Zeliha Ece sağlık Müdürlüğü'nde ifade verdi.

Şanlıurfa'da zehirlenme şüphesiyle öldüğü öne sürülen ilkokul öğrencisi 7 yaşındaki Hadel ile kardeşleri 5 yaşındaki Sait ve 1 yaşındaki İzzet'in ölümüyle ilgili olarak Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı. Arka arkaya ölen 3 kardeşin ölümünü araştırmak üzere başlatılan soruşturma kapsamında gözü yaşlı Ece ailesinin ifadesine başvuruldu. Sağlık Müdürlüğüne ait bir araçla evlerinden alınarak kuruma getirilen baba Abdürrezak Ece ile anne Zeliha Ece soruşturmayı yürüten Şanlıurfa İl Sağlık

Müdür Yardımcısı Dr. Hazım Uğur'a ifade verdi. Eşi ile birlikte ifade verdikten sonra Sağlık Müdürlüğü bahçesinde gazetecilere açıklama yapan Abdürrezak Ece, "Sağlık Müdürlüğü'ne gelmemizin sebebi olayın nasıl olduğunun araştırmasını yapıyorlar. Gerekli bilgileri Sağlık Müdürlüğü'ne aktardık. Olay nasıl başlayıp nasıl bitmişse detayına kadar anlattık. Başka bir şey anlatmadık. Sadece olayın başlama ile bitimine kadar anlattık. Başkada bir şey anlatmadık. Bize olayın nasıl olduğunu, nasıl başladığını, ne yemek yediniz gibi sorular sordular" dedi.

Açılan soruşturma ve çocukların ölüm nedeni hakkında Sağlık Müdürlüğünden her hangi bir açıklama yapılmazken baba Abdürrezak Ece 3 çocuğunun ölümünde zehirlenme şüphesini yineledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 13:20:03
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 19:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?