4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

38 muhasebeci mali müşavir oldu

38 MUHASEBECİ 'MALİ MÜŞAVİR'LİK RUHSATI ALDI

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın düzenlediği kokteylde 38 muhasebeciye 'Mali Müşavir'lik ruhsatı verildi.

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş, 38 adayın mesleki uyum eğitiminden sonra Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odası (TÜRMOB) tarafından düzenlenen sınavda başarı elde ettikleri için 'Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir' olduğunu söyledi.

Taş, muhasebecilik mesleğini daha iyi noktalara taşımak için çalıştıklarını da belirterek, oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın 312 üyeye sahip olduğunu dile getiren Taş, 212 üyenin açtıkları işyeri ile muhasebecilik mesleğini faal olarak yürüttüğünü sözlerine ekledi.

Harran Otel'de düzenlenen programa Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurettin Nacar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda muhasebeci katıldı. Muhasebeciler 'Mali Müşavir'lik ruhsatlarını katılımcıların elinden aldı.

38 MUHASEBECİ 'MALİ MÜŞAVİR'LİK RUHSATI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 16:58:03
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 09:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?