5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

4 çocuğuna bilet satarak bakıyor

Adıyaman'ın Besni ilçesinden Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine gelen evli ve 4 çocuk babası Mehmet Ertürk, yılbaşı özel Milli Piyango biletleri satarak geçimini sağlıyor.

18 yıldır Milli Piyango bileti satarak ailesini geçindirdiğini söyleyen Ertürk, satışların geçen yıla oranla düşük olduğunu belirtti.

Evli ve 4 çocuk babası Mehmet Ertürk, "Milli Piyango biletleri satarak ailemin geçimini sağlamaktayım. Bu yıl Milli Piyango satışlarında geçen yola oranla talep daha az. Gece geç saatlere kadar soğukta çalışmak zorunda kalıyoruz" dedi.

Adıyaman'ın Besni ilçesindeki vatandaşların genelde Milli Piyango bileti satarak geçimlerini sağladıklarını kaydeden Ertürk, "Genelde bizim Adıyaman'ın Besni ilçesinde ikamet eden birçok insan bilet satarak ailesinin geçimini sağlamaktadır. İnsanlara şans dağıtmak, bizi mesleğimize bağlayan en büyük faktörlerden birisidir. Fakat seyyar piyango satıcısı olduğumuz için başta barınma olmak üzere bir çok zorlukla karşılaşmaktayız. Ama sonuçta ailemin geçimini sağlamak zorunda olduğum için her türlü zorluğa katlanmaya mecburum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 12:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?