4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

40 milyon TL'lik spor yatırımı

ŞANLIURFA'YA 40 MİLYON TL SPOR YATIRIMI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, Milletvekili Abdülkadir Emin Önen ve Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altu'nun girişimleri sonucu, Şanlıurfa ve Siverek ilçesine 40 milyon TL'lik spor yatırımı yapılması kararlaştırıldı.

AK Parti il Başkanı Ahmet Düşünür, AK Parti Yatırımları Takip Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya, komisyon üyeleri Mehmet Karadağ ve Mehmet Büyükfırat Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altu'yu makamında ziyaret ederek, Şanlıurfa'ya yapılacak olan spor yatırımları hakkında bilgi aldı. AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür, ziyaret amaçlarının Şanlıurfa'ya yapılacak ve yapılması gereken yatırımlar, sorunlar ve talepler konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altu ise, özellikle

AK Parti İl Başkanlığı ve Ankara'da kendileriyle yakından ilgilenen Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen'e teşekkür ettiğini belirterek, "40 milyon TL'lik yatırımları Şanlıurfa'ya kazandırma gayreti içindeyiz. Biri Şanlıurfa merkeze, diğeri de Siverek ilçesine olmak üzere 2 adet Gençlik Merkezi yapmayı planladık. Şanlıurfa'ya yapılacak olan Gençlik merkezi 6 dönüm üzerine, Siverek'teki ise 3 dönüm arazi üzerine inşa edilecek. Merkezlerde 15-16 adet salon bulunacak. Şanlıurfa'ya ayrıca Uluslararası Kapalı Spor Salonu yapılacak. Oto Parkı ile birlikte 20 dönümlük bir arazi üzerinde yapılacak. Olimpik tesis içersinde Milli takımlar için kamp yerleri de olabilir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 12:36:04
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 13:55:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?