7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

5. kez intihar girişimi

Şanlıurfa'da bir binanın 6. katına çıkan şahıs intihar etmek istedi. 

Edinilen bilgiye göre, Vali Konağı Orhan Gazi sokak Aligör apartmanın 6. katına çıkan İbrahim Halil T. (23) isimli genç, henüz bilinmeye bir sebeple canına kıymak istedi. 

Şimdiye kadar 4 kez intihara teşebbüs ettiği belirtilen genç, polislerin iknası sonucu kendini aşağıya atmaktan vazgeçti. 

Binan çatısında gece yarısında "Annemi istiyorum. Annemi getirin bana. Son kez görmek istiyorum"diye bağıran şahıs, daha sonra kendini yanında taşıdığı kesici aletle boğazını keserek etrafa gözdağı verdi. Bunun üzerine itfaiye ekibi olay yerinde çadır branda açarak tedbir aldı. 

Sürekli yer değiştiren şahıs, polisler tarafından demir kapı arkasında cep telefonuyla yatalak olan annesiyle görüştürülmesinden sonra ikna olmayı kabul etti. Genç, kapıyı açarak kendiliğinden polise teslim oldu. Kanlar içersinde ambulansa bindirilen şahsın elinden sigarayı bırakmaması dikkat çekti. Gecenin bu saatinde mahallede polis ve itfaiye aracını gören mahalle sakinleri rahat bir nefes aldılar. 

Öte yandan olay yerine gelen polis otosunun sol ön tekerleği fiber optik yer altı kuyusuna girdi. Vatandaşların yardımıyla polis aracı çıkartıldı.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 11:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?