5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

5 bin TL'lik sigara çalındı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir binanın merdiveni altında sigara satıcılığı yapılan işyeri, önceki gece kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce soyuldu.

Viranşehir'de önceki gece eski Urfa yolu üzerinde bir binanın merdiven altında sigara satan ve aynı zamanda Engelliler Derneği kurucu üyesi olan Ahmet Doğan'ın(40) işyeri kimliği henüz belli olmayan kişi veya kişilerce kapısı kırılarak soyuldu.

Hırsızlar, içeride bulunan yaklaşık 5 bin TL değerindeki sigara, 250 TL civarında bozuk para ve bir cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Olayın ardından sabah işyerini açmaya gelen Ahmet Doğan, işyerinin soyulduğunu fark edince polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi.

Ardından olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri, hırsızların parmak izlerini aradı. Soyulan işyerinde, "Dert babasının yeri" tabelasının asılı olduğu görüldü.
2 metrekarelik işyerinde sigara satışı yapan Doğan, "Bu işyeri benim ve çocuklarımın tek geçim kaynağıydı. İşyerimin soyulmasıyla mağdur durumda kaldım. Emniyet mensuplarının bir an önce hırsızları bulmalarını istiyorum" dedi.

 Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 11:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?