5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

5 mahallede doğal gaz sevinci

Şanlıurfa'da, 5 mahalle daha doğalgaza kavuştu. Atatürk bulvarında yapılan törende, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Bahçelievler Mahallesi'nin doğalgaz meşalesini ateşledi.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki törene Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakbaba, Gürgaz Bölge Müdürü Mustafa Erdoğdular, Belediye Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan, Gürgaz çalışanları ve mahalle sakinleri katıldı. Birkaç aydan buyana sürdürülen doğalgaz çalışması sonucunda 2. bölge olarak seçilen Bahçelievler'de yapılan testler neticesinde polietilen hattı ve servis hatları döşenen, servis kutuları konana her noktaya süratli bir şekilde gaz verilmeye başlandı.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, burada yaptığı açıklamada, doğalgazın Bahçelievler Mahallesi'ne ve Şanlıurfa'ya hayırlı olması dileğinde bulundu. Fakıbaba, "Urfagaz'ın müdürüne ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Özellikle Bahçelievler Mahallesi sakinlerine vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Mahalledeki enerji hatların yeraltına alınmasıyla ilgili Dedaş yetkilileriyle görüşüyoruz. Mahalledeki altyapı çalışmaları da tamamlandığında, mahalle daha temiz ve çağdaş bir Bahçelievler modeli ortaya çıkacaktır" dedi.

Gürgaz Bölge Müdürü Mustafa Erdoğdular ise, "Gecen yıl Yenişehir bölgesinde 10 mahallemize doğal gazı vermiştik. Bu yılda Bahçelievler ve Karaköprü beldemizde çalışmalarımız sürüyor. Bugünde Bahçelievler bölgesinde bulunan 5 mahallemize doğalgazı vermiş bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz bu yatırım, 2,5 aylık bir süreci almıştır ve yaklaşık 4 bin 500 metrelik bir hat imalatı tamamlanmıştır. Mahalle sakinlerinden beklentimiz, sokağında doğalgaz hattı varsa, gelip bir an önce, doğalgaza abone olmalarıdır. Bu
yatırımlar sırasında bize destek veren Belediye Başkanı Fakıbaba'ya ve ekibine teşekkür ediyorum. Sabır anlayışlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 19:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?