5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

'5 yılda 20 yıllık hizmet yaptık'

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, başkanlığına bağlı birimlerde yürütülen belediyecilik hizmetlerini değerlendirdi.

Asfalt, kaldırım, yağmursuyu drenajı, doğalgaz, temizlik, ilaçlama gibi konularda yürütülen çalışmaları değerlendiren Başkan Yardımcısı Arslan, "Dün olduğu gibi bugünde belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Geride bırakılan 5 yıllık süreçte Şanlıurfa'da 20 yıldan bu yana yapılması gereken hizmetleri birer birer yaptıklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Habib Arslan, "5 yıldan bu yana kentimize kazandırılan hizmetlerin korunmasını sağlamak ve hizmetlerin devamını gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Kentimizin birçok bölgesinde belediye hizmetlerimiz sürüyor. Vatandaşlarımızın daha modern şartlarla yaşamlarını sürdürmeleri için gerekli zemini hazırlayan belediyemiz elinden gelen her türlü çabayı sarf etmektedir" diye konuştu.

Özellikle temizlik ve ilaçlama konularında daha titiz bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Arslan, "Temizlik konusunda seçim döneminde bir yavaşlama yaşanmış olabilir. Yerel seçimlerin yapıldığı süreçte memlekette yaşanan değişimler ve olumsuzluklar çalışanları etkilese de seçim biter bitmez gerekli tedbirler alınmıştır. Hatta şuan temizlikte geçmişe göre daha titiz bir çalışma yürütülmektedir. Zaten bu yüzden Türkiye'de temizlik konusunda başarılı kentler arasında yer almaktayız. İlaçlama konusuna gelince ise yaşanan sıkıntı bizim çalışmalarımızdan değil mevsimsel değişikliklerden kaynaklanan sıkıntılardır. Bu sıkıntıların çözümü konusunda ekiplerimiz çalışmalarını 7/24 saat olarak yürütmektedirler" şeklinde konuştu.

Temizlik ve ilaçlama konusunda zaman zaman siyasi ve psikolojik söylemlerle karşı karşıya kaldıklarını belirten Arslan, "Halkımızdan tek ricamız, seçimler geride kaldı. 29 Mart'ı unutmamız gerekir. Seçimlerden çıkan sonuçlara da herkesin saygı duyması gerekmektedir. Artık hizmet zamanıdır. Siyaset yapmak isteyen varsa halka hizmet etsin. Siyası entrikalar seçim zamanı yapılır. Şuanda Şanlıurfa Belediyesi herkese eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrım yapmaksızın Şanlıurfa için el ele vermeliyiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 16:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?