4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

9 ay sonra makam aracına kavuştu

CHP'Lİ BELEDİYEYE İSTANBUL, İZMİR VE ALMANYA'DAN ARAÇ DESTEĞİ

Şanlıurfa merkeze bağlı Kısas Belediyesi'ne Ataşehir, Konak ve Karşıyaka Belediyeleri araç hibe etti. Bir makam aracı olmak üzere hizmet aracı ihtiyaçlarını hibe yoluyla gideren CHP'li Belediyeye Almanya'dan da ambulans hibe edildi. Kısas Belediyesi seçimlerin üzerinden 9 ay geçtikten sonra makam aracına kavuştu.

29 Martta yapılan yerel seçimlerinde CHP'nin Şanlıurfa merkezde kazandığı tek belde olan Kısas Belediyesi'ne İstanbul ve İzmir'deki belediyelerden araç desteği geldi. CHP Genel Merkezi'nin girişimleriyle hizmet aracı sıkıntısı çeken Kısas Belediyesi'ne, Karşıyaka belediyesi çöp kamyonu, Konak Belediyesi hizmet aracı olarak bir otomobil, Ataşehir Belediyesi de makam aracı hibe etti. CHP'li Belediyelerin hizmet hibe ettiği araçlar Kısas beldesinde düzenlenen bir tören ile hizmete sokuldu.

Bu arada, Almanya'da işçi olarak çalıştıktan sonra emekli olup geldiği memleketi Şanlıurfa'nın Kısas beldesinde 29 Martta yapılan yerel seçimlerde muhtar seçildikten 5 ay sonra Mersinin Kızkalesi beldesinde denizde boğularak ölen eski Muhtar Hasan Çiftçi'nin ailesi ise, yaşadıkları Almanya'dan satın aldıkları bir ambulansı Kısas Belediyesi'ne hibe etti.

Hibe edilen araçların hizmete sokulması nedeniyle düzenlenen törende davetlilere aşure ikram eden Kısas Belediye Başkanı Ali Ersöz, "Belde belediyesi olduğumuzdan bizim belediyemizin öz kaynakları bulunmamakta. İller Bankası'ndan belediyemize gelen para yetersiz olduğundan dolayı belediyemizin ihtiyaçları olan araçları alamıyorduk. Gerek Belediye olarak bizim girişimlerimiz gerekse partimiz CHP Genel Merkezinin girişimleri ile Ataşehir Belediyesi bir makam aracı Konak Belediyesi binek araç, Karşıyaka

Belediyesi de bir çöp kamyonu hibe etti. Belediyemizin ihtiyaç duyduğu araçları Belediyemize diğer CHP'li Belediyelerin dayanışmasıyla kazandırdık. Almanya'da yaşayan eski muhtarımızın ailesi de belediyemize bir ambulans hibe etti. Ambulansı da diğer araçlar ile birlikte hizmete soktuk" dedi.

Kısas Belde Belediye Başkanı Ali Ersöz, Belediyeye ambulans hibe eden Almanya'da yaşayan Çiftçi ailesi adına Kısas beldesinde yaşayan oğulları Bülent Çiftçiye şükran plaketi verdi.

CHP'Lİ BELEDİYEYE İSTANBUL, İZMİR VE ALMANYA'DAN ARAÇ DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2010 Pazartesi 14:02:00
Güncelleme :4 Ocak 2010 Pazartesi 14:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?