5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Abdullah Gül'e 'güllü' destek

Şanlıurfa'da bir esnaf Bekir Dilan, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'e destek için "Gül"lü kampanya başlattı. İşadamı Dilan, yoldan geçen araçları durdurarak gül dağıttı, camlarına gül yapıştırdı ve kampanya için destek istedi. 

Şanlıurfa'da esnaf Bekir Dilan, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde haksızlığa uğradıklarını ileri sürerek, "Gül"lü destek verdi. Bekir Dilan, yoldan geçen otomobilleri durdurarak gül dağıttı, araçların üzerine birer tane gül yapıştırdı. Abdullah Gül'ün haksızlığa uğradığını belirten Dilan, "Günlerdir haksızları izliyoruz. Ortada bir haksızlık var. Biz de bir kampanya başlattık. Urfalıları ve hatta tüm Türkiye'yi bu kampanyaya davet ediyorum. Sayın Gül'ü destekleyenler birer tane aracına gül taksınlar. Görecekler ki halk da seçse yine sayın Gül çıkacaktır. Önceki cumhurbaşkanını Meclis seçti, kimsenin sesi çıkmadı. Neden AK Parti seçince tepkilere neden oluyor, seçimlere gidiliyor. Bu bir haksızlıktır. Bu haksızlığı protesto ediyorum. Abdullah Gül'ü destekliyorum. Bütün Urfalılar'ı da bu kampanyaya davet ediyorum. Ben bu anlamda sayın Gül'e "Gül"lü destek veriyorum" dedi. 

Şanlıurfa'da otomobilleri ile konvoy oluşturan vatandaşlar klakson çalarak Abdullah Gül'e destek verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2007 Perşembe 11:26:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir IP: 212.175.112.xxx Tarih : 3.05.2007 15:12:34
merhaba bekir abi ben bir urfalı olarak sizleri destekliyorum evet abdullah güle haksızlık yapıldı ama ne olursa olsun abdullah gül seçilecek ister halk ister meclis seçsin yine abdullah gül olacak bunu akıllarındançıkarsınlar