3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Abide kavşağında zincirleme kaza

ŞANLIURFA'DA ZİNCİRLEME KAZA: 1 YARALI

Şanlıurfa'da, iki kamyon ve üç otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında, 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Bir kamyon üzerinde bulunan demirler yol ortasına saçılırken ortalık savaş alanına döndü.

Kaza, gece saat 23.30 sıralarında Abide kavşağında meydana geldi. Şanlıurfa'dan Mardin istikametine giden Halil A. yönetimindeki freni boşalan 63 HA 495 plakalı kamyon, önce ışıklarda bekleyen Abdulvahap S. idaresindeki 47 KD 934 plakalı kamyona çarptı. Bu kamyon ise ışıklarda bekleyen İbrahim Halil K.'nın kullandığı 63 VB 005 plakalı otomobile, Ahmet T.'nin kullandığı 63 AT 257 plakalı otomobil ve polis olduğu öğrenilen Mehmet Ali Y.'nin kullandığı 01 AGR 53 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada Abdulvahap S. idaresindeki 47 KD 934 plakalı kamyonun dorse kısmında bulunan demirler yola saçılırken ortalık savaş alanına döndü. Kazada, 63 HA 945 plakalı kamyon sürücüsü Halil Aslan hafif şekilde yaralandı. Yaralı olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis, yolu trafiğe kapattı. Kazada hasar gören otomobiller kurtarıcılar ile kaldırıldı. Kaza nedeniyle kavşakta ulaşım bir süre aksadı ve araç kuyruğu oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı yeniden sağlandı. 47 KD 934 plakalı kamyon sürücüsü Abdulvahap S. kırmızı ışıkta beklerken kamyonun arkadan kendilerine çarptığını, kendisinin de diğer araçlara çaptığını ve kamyonda bulunan demirlerin yola saçıldığını söyledi. Vatandaşlar ise kamyonların şehir merkezine girmelerinin yanlış olduğunu ve otobandan gitmeleri için yetkilileri göreve çağırdı.

ŞANLIURFA'DA ZİNCİRLEME KAZA: 1 YARALI
ŞANLIURFA'DA ZİNCİRLEME KAZA: 1 YARALI
ŞANLIURFA'DA ZİNCİRLEME KAZA: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 10:40:00
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 11:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?