4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Acil serviste bıçaklı dehşet!

ACİL SERVİSTE BIÇAKLI KAVGA: 4 YARALI

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil girişinde iki grup arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde meydana gelen bir trafik kazasının ardından yaralı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Daha sonra kazayı yapan sürücü ve yakınları da hastaneye gelince iki grup arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçak ve sopalarla kavgaya tutuşan şahıslar acil servisi birbirine kattı. Kavgada bıçakla yaralanan E.A. ve R.A. hemen burada yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Darp edilerek yaralanan N.A. ve S.A. ise hastanede

yapılan tedavilerinin ardından polisler tarafından hastaneden alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürülmek istendi. Dışarında toplanan kalabalık grup ise gerginlik çıkarınca olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Olayların büyümemesi için çevre güvenliği alan polis, acil servise hastalar dışında kimseyi yaklaştırmadı. Gözaltına alınan N.A., S.A. ve karşı taraftan olan F.S. ve M.D. yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarılarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Öte yandan acil servisteki görevliler kavga sonrası savaş alanına dönen acil serviste kanları temizlemek için uzun süre uğraştı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ACİL SERVİSTE BIÇAKLI KAVGA: 4 YARALI
ACİL SERVİSTE BIÇAKLI KAVGA: 4 YARALI
ACİL SERVİSTE BIÇAKLI KAVGA: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 13:01:00
Güncelleme :3 Ağustos 2010 Salı 14:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?