4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Açılışta koltuk krizi

AÇILIŞ TÖRENİNDE KOLTUK KRİZİ YAŞANDI

Bir dizi açılışa katılmak ve kentin tarım alanındaki çalışmalarını incelemek üzere Şanlıurfa'ya gelen Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in Akçakale ilçesine bağlı Karaali köyü ziyaretinde 'koltuk krizi' yaşandı.

Şanlıurfa'da açılış programlarını sürdüren Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Karaali köyünde açılışı yapılan seranın açılış töreninde kendisi için ayrılan protokol koltuğunu kaldırtarak yerine sandalye konulmasını istedi. Diğer katılımcılardan farklı olmadığını ima ederek sandalyede oturmak istediğini söyleyen Bakan Eker'in bu talebi üzerine protokol koltukları kaldırılarak, yerine sandalyeler konuldu. Yaşanan koltuk krizi karşısında katılımcılar kısa süre şaşkınlık yaşarken Bakan Eker,

koltukların yerine konulan sandalyeye oturdu. Bakan Eker'in sandalyeye oturmasıyla açılış töreni start aldı.

Açılış töreninde konuşan Bakan Eker, Şanlıurfa'nın tarım toprağı olduğunun altını çizerek, "Şanlıurfa, insanların tarımı ilk uyguladığı topraklardır. Bu topraklar yeryüzünde bereketin sembolü olmuştur. Bu bölgenin insanları binlerce yıldır tarımsal üretim gerçekleştiriyor. Bu bölgede tarımsal çalışmaları daha yüksek gelir getirecek hale getirmemiz lazım. Daha sağlıklı üretim, daha ucuz üretim, daha kaliteli üretim ve daha çok gelir temin edecek yöntemlerle bunu gerçekleştirmemiz lazım" dedi.

Açılış programının ardından serayı gezen ve sera ürünlerini tadan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Karaali köyündeki sera açılış programının ardından drenaj kanalları temel atma törenine katıldı. Burada yapılan açılışla birlikte Şanlıurfa'daki programlarını tamamlayan Bakan Eker, Diyarbakır'a gitmek üzere Şanlıurfa GAP Havaalanı'na hareket etti.

AÇILIŞ TÖRENİNDE KOLTUK KRİZİ YAŞANDI
AÇILIŞ TÖRENİNDE KOLTUK KRİZİ YAŞANDI
AÇILIŞ TÖRENİNDE KOLTUK KRİZİ YAŞANDI
AÇILIŞ TÖRENİNDE KOLTUK KRİZİ YAŞANDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 20:00:04
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 22:10:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?