5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Aday adayları ziyaretlerini sürdürüyor

29 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, aday adayları çalışmalarını sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek projelerini anlatıyorlar. 

AK Parti eski il başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasını ziyaret etti. Ziyareti sırasında bir konuşma yapan Mehmet Ekinci, "Esnaflar insanı gözünden tanır, istihdam sağlar, vergi verir, dolayısıyla toplumun dinamikleridir. Esnaf kesimine hükümetimiz de faizsiz kredi vermek sureti ile destekleyerek çok büyük önem vermektedir. Bizde seçilirsek bizde çok büyük önem vereceğiz. Bakkallar ve Bayiler Odası'nın çalışmaları da bizleri her zaman heyecanlandırmıştır. Kendilerini kutluyoruz" dedi. 

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun ise, "Sayın Mehmet Ekinci bizim içimizden çıkmış birisidir. Esnaf bir aileden geldiği için sorunlarımızı yakından bilmektedir. Şanlıurfa Belediyesi gibi çok büyük borç altında olan bir Belediyeye başkan olarak talip olması kendisinin manevi cesaretini gösterir. Kendisine başarılar diliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:45:52
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 19:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?