4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Adliye önünde kavga

Şanlıurfa'da geçtiğimiz yıl 2 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından Koç ve Aslan aileleri arasında başlayan kan davasının 4'üncü duruşması öncesinde yine kavga çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Merkeze bağlı Mutluca köyünde oturan Koç ile Aslan ailesi fertleri arasında, husumet nedeniyle geçen yıl silahlı kavga çıkmıştı. Çıkan kavgada, Aslan ailesine mensup 2 kişi hayatını kaybederken, 19 kişi yaralanmış, olaya karışan 5 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bugün sabah saatlerinde 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 5 kişinin 2'şer kez müebbet hapis istemiyle yargılandığı davanın 4'üncü duruşması yapıldı. Duruşma öncesinde polis ekipleri olası bir duruma karşı adliye binası önünde güvenlik önlemleri aldı. Davayı izlemeye gelen her iki aile fertlerinin karşı karşıya gelmesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine her iki aile fertleri tekme tokat kavgaya tutuştu. Polis ekiplerinin olaya müdahale etmesi üzerine kavga güçlükle ayırtılırken, 1 kişi gözaltına alındı. İki ailenin fertleri adliye binasından uzaklaştırılırken, gözaltına alınan 1 kişi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıl

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2012 Perşembe 16:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?