5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ahmet eski kulaklarına veda etti

Birecik ilçesinde 12 yaşındaki Ahmet, kulaklarından ameliyat olarak sağlığına kavuştu.

Doğuştan Prominent Ear (kepçe kulak) hastalığı olan Ahmet Akar, otoplasty yöntemi ile Gaziantep'te özel bir hastanede Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından ameliyat ettirildi. Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Ahmet, daha önce arkadaşları tarafından sürekli alay edildiğini belirterek, "Okulda, mahallede her yerde insanlar kulaklarıma bakıp gülüyorlardı. Okulda çoğu zaman teneffüse çıkmıyordum, hatta neredeyse okulu bırakacaktım. Her günüm kabustu. Ameliyat olduktan sonra kendimi çok daha iyi hissediyorum. Artık insanların alaycı bakışlarını üzerimde hissetmiyorum" dedi.

Ameliyattan sonra Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel'i makamında ziyaret ederek teşekkür eden Ahmet Akar'ın babası Osman Akar da, "Oğlum Ahmet'in doğuştan kulaklarında şekil bozukluğu vardı. Arkadaşları sürekli onunla alay ediyordu. Bu sebeple birkaç kere evimizi bile taşımak zorunda kaldık.

Ancak maddi durumumuz elvermediği için gerekli ameliyatı yaptıramadık. Sağolsun Kaymakam Tuncay Sonel, bize yardımcı oldu. Allah devletimize zeval vermesin, tüm yetkililere minnettarım" diye konuştu.

Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel ise, "İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza sahip çıkarak tüm dertlerine çareler bulmaya devam edeceğiz. Amacımız vatandaşlarımıza devletimizin sıcaklığını ve şefkatli yüzünü gösterip vatandaşlarımızın yanlarında olmaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 16:38:40
Güncelleme :18 Ağustos 2008 Pazartesi 16:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?