5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ahmet Güzel çalışmlarına hız verdi

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Belediye Başkanı ve 29 Mart yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seçim bürosunda ve AK Parti Kadın Kolları Belde Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantılarda kadınlarla bir araya gelen Belediye Başkanı ve AK Parti Belde Başkan Adayı Ahmet Güzel yeni dönemde yapacakları çalışmaları anlatıyor.
AK Parti Karaköprü Belde Başkanı Hasan Yeşil, AK Partili Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Güzel, Karaköprü Beldesinin Türkiye'nin en güzel beldeleri arasında yer aldığını söyledi.

Geçmiş yıllarda köy görünümünde olan ve daha sonra yapılan hizmetlerle bugünün karşılaştırılması durumunda aradaki farkın rahatlıkla görülebileceğine belirten Belediye Başkanı Ahmet Güzel, yeni dönemde bir çok ilçe nüfusundan fazla nüfusa sahip Karaköprü'nün illerle yarışır bir konuma geleceğini belirtti. Yeni dönemde sosyal ve kültürel projelerle istihdama yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini ifade eden Güzel, beldede sağlık alanında yaşanan eksikliklerin giderilmesi için de çalışacaklarını kaydetti. Amacının Beldeyi yaşanır bir kent haline getirmek olduğunu söyleyen Güzel, yeni dönemde de bir çok yeniliklere imza atacaklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 09:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan arslan IP: 85.110.156.xxx Tarih : 1.03.2009 15:19:35

gercekten calısmalarına ınanıyorum ınanıyorumki bır dahada kazanacak 29 marta görüşmek üzere