5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Aile kavgası: 2 yaralı

Şanlıurfa'da aileleriyle birlikte kavgaya karışan amca çocuklarının silahlı, taşlı ve sopalı kavgasında 2 kişi yaralandı. Kavgaya müdahale eden çevik kuvvet ekibi, 5 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Kamberiye Mahallesi 861 nolu sokakta yan yana ikamet eden ve amca çocukları oldukları öğrenilen Y. ailelerinin fertleri, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Silah da kullanılan kavgada; Ramazan Y. ile Turgut Y. çeşitli yerlerinden yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen polis, tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Aile fertlerinin kavgaya devam etmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Olay yerinegelen sağlık görevlileri yaralanan 2 kişiyi ambulansta tedavi etti.

Kavga sonrası birbirlerine sözlü sataşmalarda bulunan ailenin bayanları, polis tarafından uzun süre sakinleştirilmeye çalışıldı. Polis çevrede yoğun güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri kavgada kullanılan boş kovan, sopa ve taşları inceledi. Polis, kavgaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 19:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?