5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Aileye kaymakam sahip çıktı

Siverek ilçesinde ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından evden çıkarılan aileye İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız sahip çıktı.

Siverek ilçesinde bir süre önce evden çıkarılan Kuranlı ailesi parasızlık nedeni ile ev kirasını ödeyemeyince ilçenin Bağlar Mahallesi'nde boş bir arsaya yerleşti. Fatma Kuranlı (35), eşinin hamallık yaparak geçimlerini sağladığını belirtti. Eşinin iş bulamadığı için 4 çocuğu ile birlikte sokakta kaldıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Konuyu gazetecilerden öğrenen Kaymakam Kemal Yıldız, aileye sahip çıktı. Gazetecilerin verdiği bilgi üzerine Kaymakam Kemal Yıldız, yaşadıkları boş arsaya giderek aile fertlerinin durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakam Yıldız, aileye sahip çıkacaklarını belirterek, "Aile ile görüştüm. Gerçekten durumları içler acısı. Gazeteciler sayesinde aileden haberimiz oldu. Onlar için bir ev bulup kirasını ödeyeceğiz. Aileye ev kirasının yanı sıra gıda ve diğer ev eşyası yardımında da bulunacağız. Ramazan ayında bir ailenin dışarıda kalmasına gönlümüz razı olmaz. Gereken yapılacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 12:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?