5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akarslan'dan baklava dopingi

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4 Grup takımlarından Şanlıurfaspor, hafta sonu oynayacağı Belediye Vanspor maçının hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

11 Nisan Stadı'nda antrenmanını sürdüren Şanlıurfasporlu oyunculara, Sembol Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Akarslan'ın baklava ikramda bulunması, futbolculara adeta doping etkisi yaptı.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden ve oynadıkları 12 maçta 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak 22 puanla grupta 2. sırada bulunan Şanlıurfaspor'da, bu hafta evinde oynanacak olan Belediye Vanspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Sarı-Yeşilliler dün ki hazırlıklarını 11 Nisan Şehir Stadı'nda sürdürdü.

Teknik direktör Mehmet Şahan yönetiminde yapılan antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve neşeli olmaları dikkat çekti. Sarı-yeşilliler, antrenmanı düz koşu, kondisyon hareketleri, tek pas çalışması ve çift kale maç yaparak tamamlarken, antrenman sonrası Sembol Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Akarslan ve gazeteciler tarafından futbolculara baklava ikram edildi. Baklava futbolculara adeta doping etkisi yaparken Sarı-Yeşilli futbolcular, gazetecilere bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

Gazeteciler tarafından getirilen 2 tepsi havuç dilimi baklavadan alan futbolcular, morallerinin yerinde olduğunu ve Belediye Vanspor maçından puan veya puanlarla ayrılacaklarına inandıklarını ifade ettiler. İkram sonrası bir açıklama yapan Sembol Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Akarslan, Şanlıurfaspor'a karşı hiçbir zaman desteklerini esirgemediklerini belirterek, "Ligde şuanda başarılı olan takımımıza böyle bir ikramda bulunmayı tercih ettik. Umarım, bu ikram futbolcularımızın moralini yükseltir ve hafta

sonu oynanacak olan Belediye Vanspor maçında etkili olur" dedi.

Akarslan, ayrıca Sarı-Yeşilli ekibe tüm Şanlıurfalıların sahip çıkmasını istedi.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 16:04:01
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 11:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?