5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale Büro-Sen'den iftar yemeği

Memur-Sen Federasyonuna bağlı Akçakale Büro-Sen İlçe Temsilciliği iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Akçakale Mal Müdürü Remzi Doğruyol, Büro-Sen üyelerinin yanı sıra Şanlıurfa Memur-Sen İl Başkanı Vedat Akıllı ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı Vedat Akıllı, bu tür etkinliklerin üyeler arası ilişkileri sıcak tutmasından dolayı önemsediğini ifade etti.

Başkan Akıllı, "Öncelikle bizlerin sizlerle bir arada olmasından dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Değerli arkadaşlar, sendikalar üyelerinin haklarına aramada onların sözcüleridir. Bizler aynı zamanda sivil toplum örgütleriyiz. Sizlerin karşılaşabileceği sorunlarda bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bizler bunun için buradayız. Karşılaşacağınız her hangi bir sorunda ilçe temsilcimiz Müslüm Önel ile hemen temasa geçin. Haklarınızın korunması ve savunulması için avukatlarımız vardır. Bizler vatandaş ile devlet arasındaki köprüyüz. Arkadaşlardan talebimiz üye çalışmalarına ağırlık vermeleridir. Bu konuda gayretlerinizi bekliyoruz. Bu programın olmasında ilçe temsilcimiz ve üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 18:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?