5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale Kaymakamı'na büyük onur

Şanlıurfa Akçakale ilçesi Kaymakamı Şefik Aygöl'e, spora verdiği desteklerden dolayı 3 plaket birden verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Bakikol, Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Şanlıurfa Başkanı Bahattin Canbeyli ve amatör ligde mücadele eden Tarımspor yöneticilerinden Bozan Yavuz, Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl'ü makamında ziyaret ederek, spora ve sporculara verdiği desteklerden dolayı plaket verildi.

Teşekkür plaketlerini alan Kaymakam Şefik Aygöl, kendisine verilen plaketleri çok anlamlı bulduğunu dile getirerek, sadece spor değil diğer konularda da gençliğe sahip çıkmaya çalıştıklarını söyledi. Aygöl, "İlçemizde spora ve sporcuya sahip çıkmak gerekir. Ancak bu sadece devletin el atması ile olmaz. Bu bölgede yaşayan, sporu seven duyarlı insanların, spora ve gençliğe sahip çıkıp ağabeylik yapması gerekir. Bu sahiplenmenin zamanla oturacağına inanıyorum. İlçemize spor kompleksi kazandırmak için temaslarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Spor kompleksinin hayata geçmesi ile gençlerimiz burada her türlü spor etkinliğini yapabileceklerdir. Gençliğin kötü alışkanlıklarla tanışmaması için gençliğe mutlaka sahip çıkıp iyi yöne yönlendirmek lazım. Bu gençler bu ülkenin geleceğidir. En iyi yatırım geleceğe yatırımdır. İlçemize gençliğe sahip çıkan arkadaşlarımızın varlığı bizim için bir şans. Bizler de bu arkadaşlarımıza imkanlarımız nispetinde yardımcı olmaktayız" dedi.

Spora ve sporcuya sahip çıktığı için Kaymakam Aygöl'e teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Bakikol ise, spora ve sporculara destek veren Aygöl'ün spor camiasında yer edindiğini kaydetti. Aygöl'e plaketlerini veren heyet, Akçakale Belediye Başkanı Ahmet Akay'a da teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 17:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?