5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale kaymakamına ziyaret

Akçakale Birlik Köprüsü Derneği yönetim kurulu üyeleri, ilçe kaymakamı Şefik Aygöl'ü makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde kuruluşu gerçekleştirilen Birlik Köprüsü Derneği yetkilileri, kuruluş ve çalışmalarla ilgili kaymakamla görüşerek bilgi alış verişinde bulundu.

Derneğin amaçlarının ilçedeki eğitim ve öğretime katkı ve destek olduğunu ifade eden dernek yetkilileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile öğretmenlere yönelik bir gece düzenleyeceklerini söylediler.

Birlik Köprüsü Derneği yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaret edip bilgi alış verişinde bulunmalarından dolayı teşekkür ettiğini ifade eden ilçe kaymakamı Şefik Aygöl, Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Aygöl, "Öncelikle hizmet amaçlı bir dernek kurmanızdan dolayı tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum. İlçelerde sosyal etkinliklerin olması için sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşmektedir. Bu kuruluşlar toplumda güzel şeylerin oluşmasında büyük katkılar sağlar. Devletimiz sivil toplum kuruluşlarını önemsemektedir, bizlerde aynı kanaatteyiz. İlçe için güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Şimdiden hayırlı çalışmalar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 13:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?