5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale SP'ye yeni katılımlar

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Ceylanlı Mahallesi Muhtarı Hamet Şerbetiçen ve akrabaları, Akçakale Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Eczacı Abdulhakim Ayhan'a destek için partiye katıldı.

Saadet Partisi'ne katılım için Akçakale ilçesinde araç konvoyu düzenleyerek gösteri yaptılar. Şehir içinde yaklaşık 200 otomobille şehir turu gerçekleştiren Saadet Partililer daha sonra Ceylanlı Mahallesine gittiler.

Saadet Partisine katılmalarından dolayı Ceylanlı Mahallesi Muhtarı Hamet Şerbetiçen ve partiye katılan akrabalarının onuruna bin kişilik yemek verildi.
Saadet Partisine akrabaları ile birlikte katılım gösteren Ceylanlı Mahalle Muhtarı Hamit Şerbetiçen, seçimlerde Saadet Partisi Adayı Abdulhakim Ayhan'ı destekleyeceklerini ifade etti. Şerbetiçen, "Bizler Ceylanlı Mahallesi sakinleri ve akrabalarım olarak Saadet Partisi Adayı Abdulhakim Ayhan'ı destekliyoruz. İnşallah seçimi zaferle kazanacağız. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Akçakale Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan da, yaptığı açıklamada, "Katılılarından dolayı muhtarımıza ve akrabalarına teşekkür ederim. Ceylanlı Mahallesi Muhtarı Hamit Şerbetiçen'e ve akrabalarına katılımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 11:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?