5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale Ülkü Ocakları gece düzenledi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı temsilciliği tarafından birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

Birlik ve beraberlik gecesi Akçakale Kaymakamlığı Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Gece bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Akçakale Ülkü Ocakları Başkanı Halil Tanboğa, kısa bir selamlama konuşması yaptı. Tanboğa, birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek, "Bugün ülkede gençlik çok kötü durumdadır. Maneviyattan uzak sahipsiz durumdadır. Bu gençliğe sahip çıkılmalıdır. Üniversite mezunu olduğu halde iş bulamayan ve bunalıma giren gençler vardır. Bu gençliğe sahip çıkıp destek verilmelidir. Aksi takdirde gençlik elden gidecektir" dedi.

Birlik ve beraberlik gecesinde konuşan Akçakale MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kartal ise, "Sizleri ve Akçakale'yi temsil etmek için belediye başkan adayı oldum. Geceye katıldığınızdan dolayı hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Ben Akçakale'de garibanı, fakiri ve kimsesizleri temsil ediyorum. Ben sizler gibi güzel insanları temsil etmek için yola çıktım. Sizlere en güzel hizmeti yapmak için sizlere rehber oldum. Sizlerden destek istiyorum.1 Nisan'da sizlerle birlikte mazbatayı olmak istiyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum" diye konuştu.
Gecede Ozan Devai ve Ozan Bulut misafirlere bir birinden güzel eserler okuyarak katılımcıları coşturdu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 19:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?