5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale yeni eğitim dönemine hazır

2008-2009 eğitim ve öğretim yılının başlamasına bir hafta kala, Akçakale ilçesinde bulunan ilköğretim okullarında tadilat son aşamaya gelindiği bildirildi.

Okul yöneticileri, okullardaki eksiklikleri gidermek için son rötuşları yaptıklarını ifade ederek, “Öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı ortamda eğitimlerini sağlamak için okullarımızın boya ve temizlik işlemlerini gerçekleştirdik” dediler.

Atatürk ilköğretim Okulu’nun gerekli tüm eksikliklerinin giderildiğini ifade eden Okul Müdürü Abdullah Tur, okul boyasını da iki gün içinde bitireceğini söyledi. Tur, "Okulumuzu 2008-2009 eğitim ve öğretim yılına hazırlamak için bütün eksikliklerimizi giderdik. En son ufak bir boya işimiz kaldı. Onu da iki gün içinde bitireceğiz. Öğrencilerimizin temiz ve hijyenik ortamda eğitim ve öğretimi sağlamak için bütün hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Öğrencilerimiz eğitim ve öğretimlerini daha kaliteli bir ortamda yapmaları için bütün gayretlerimizi seferber etmiş durumdayız. Okulumuz iki gün sonra her şeyi ile tamamlanmış durumda olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 10:34:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?