5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de Ayhan göreve başladı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Belediye Başkanlığı devir teslimi yapıldı.

Mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanlığından alan Ayhan, Akçakale Belediye binasına geçti. Yeni Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, AK Parti'den Belediye eski Başkanı olan ve 15 yıldır Akçakale'de Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Akya'dan teslim aldı.

Devir teslim töreninde Şanlıurfa Saadet Partisi il başkanı Mehmet Kayacan, eski Fazilet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Niyazi Yanmaz ve vatandaşlar katıldı. Akçakale Belediyesi, başkanlık odasında yapılan devire teslim töreninde kısa bir konuşma yapan eski Belediye Başkanı Ahmet Akay, "Akçakale belediyesinde acısı ile tatlısı ile 15 yıl görev yaptık. Bu süre zarfında güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Yeni belediye başkanımız Abdulhakim beyinde güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Şimdiden hizmetlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Akçakale yeni Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, devir teslim töreninde yaptığı açıklamasında, "29 Mart yerel seçimlerde bize destekleyen ve desteklemeyen bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bundan böyle ilçe vatandaşlarımla istişare ederek güzel hizmetler yapacağım. Buradan herkese teşekkür ederim" dedi.

Devir teslim töreninden sonra yeni Başkan Abdulhakim Ayhan, vatandaşların tebrik ve kutlamalarına almaya başladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 17:40:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?