5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de cumhuriyet resepsiyonu

AKÇAKALE'DE CUMHURİYET RESEPSYONU

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Cumhuriyetin 86. kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl resepsiyon düzenlendi.

Akçakale Belediyesi M. Selçuk Polat Aile Parkı'nda yapılan resepsiyona İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Veli Şahbaz, Jandarma Bölük Komutanı Piyade Yüzbaşı Kamil Türkdönmez, Emniyet Müdürü Mehmet Topçu, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri, oda ve dernek temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile sivil ve askeri erkan katıldı.

Kaymakamı Şefik Aygöl, davetlilerin masalarına tek tek geçerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Kaymakam Aygöl, "Milli Mücadele ve Cumhuriyetin kuruluşu, birlik olmanın önemini gösteren en iyi örneklerdir. Cumhuriyet ile daha nice yılları kutlamak dileği ile hepinize teşrif ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Gecenin en renkli gösterisi hazırlanan renkli forumların havai gösterisi oldu. Gösteri sonrası salon adata renklenerek bir renk kompozisyonuna dönüştü. Daha sonra kaymakamlık tarafından organize edilen havai fişek gösterisi yapıldı. Resepsiyona katılanlar bahçeye çıkarak havai fişek gösterisini izledi. Havai fişek gösterisinden sonra resepsiyon sona erdi.

AKÇAKALE'DE CUMHURİYET RESEPSYONU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 12:08:01
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 16:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?