5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de hizmet seferberliği

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, amaçlarının yarım kalan hizmetleri tamamlamak olduğunu kaydederek, ilçe halkı ve ilçeye hizmet noktasında belediye olarak seferber olduklarını söyledi.

Eski yönetimin yarım kalan ve ilçede ihmal edilmiş hizmetlerin tamamlanması noktasında gayretle çalıştıklarını anlatan Ayhan, "Yönetime geldiğimizden beri eski dönemin yarım kalmış ve ihmal edilmiş hizmetlerini yapmaya çalışıyoruz. Şehrin hiçbir yerine ciddi yatırım yapılmamış. Mahallelerimizin ikisinde alt yapı ve üst yapı noktasında hiçbir şey yapılmamış. Çöp sorununa hiç el atılmamış, ilçenin yol ve kavşak düzenlemesi olduğu gibi bırakılmış, asfaltlama çalışmalarına tamamen dokunulmamış” dedi.

Kaldırımlardaki yüksekliğin engelliler için büyük engel teşkil ettiğini iade eden Ayhan, "Kaldırımların yüksekliği özürlü ve yaşlılara işkence yapmak için sanki yapılmış. Biz önümüzdeki ay içerisinde kaldırım ve kavşak sorunu çözecek ve istasyon caddesini prestij caddesi olarak düzenleyeceğiz. Biz ilçeye hizmet etmek için geldik ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu hizmetler bizim Akçakale sevdalısı olduğumuzu göstermektedir. Akçakale ilçesi güzel hizmetlere layıktır" diye konuştu.

Akçakale için önemli hizmetlere imza atacaklarının altını çizen Ayhan, hemşehrileri için en güzel hizmetleri yapacaklarını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 09:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?