5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de hummalı çalışma

AKÇAKALE BELEDİYESİ'NDEN GECE MESAİSİ

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde geçtiğimiz günlerde Prestij Caddesi olarak tanzim edilen İstasyon Caddesi'nde çalışmalar geceli gündüzlü devam ediyor.

Çarşı esnafı ve ilçe halkının mağdur edilmemesi için hummalı bir şekilde çalışan işçiler, kışa ve yağmura kalmamak için gece mesaisi yapmaya başladı.

Gece yol çalışmalarına bizzat katılan Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İstasyon Caddesi'nin biran evvel bitmesi için geceli gündüzlü çalıştığını belirterek, "İlçe esnafının ve ilçe halkının rahat etmesi için ekipler gece mesaisi yapmaktadırlar. Sekiz buçuk kilometrelik yolun bitmesi için görüldüğü gibi saat 24.00'e kadar çalışıyorlar. Bütün çabamız yağmura ve çamura yakalanmamaktır. Şu anda yolun yarısını yarıladık. İlçenin daha rahat ve güvenli olarak yolu kullanması için gayret sarf ediyoruz. Yolu bir yandan kilitli taş ile döşerken bir yandan da kaldırımları ve ışık tesisatını da birlikte yapıyoruz. Kaldırımları yaparken özellikle özürlü ve yaşlı insanlarımızı unutmadık. İstasyon Caddesi yapımında her ayrıntıyı düşündük. İstasyon Caddesi bitiminde ilçemizin çehresi değişecektir. Yolun bitimi ile ilçe gürünüm itibarı ile daha modern ve daha düzenli görülecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 15:28:59
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 15:30:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?