5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de huzur toplantısı

Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarları, öğretmenler, okul temsilcilerinin ve sivil toplum temsilcilerinin katılımı ile huzur toplantısı yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü lokalinde yapılan huzur toplantısına İlçe Emniyet Müdürü Erdal Daloğlu, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Huzur toplantısında genel bir değerlendirme konuşması yapan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Daloğlu, daha güvenli ve huzurlu bir ilçede yaşamak için herkesin sorunlara karşı duyarlı olmasını istedi. Daloğlu, "Öncelikle bu toplantıya iştirak edenlere teşekkür ederim. Emniyet olarak önceliğimiz bizleri ilgilendiren sorunlara acil müdahale edip çözüm üretmektir. Şu an trafikte bazı sorunlar var, onları çözmek için çaba sarf ediyoruz. İlçede var olan tinerci çocukların topluma kazandırılması için bir proje üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir. Öğrencilerimizin okul çıkışlarında, geçişlerini güvenli sağlamak için görevli arkadaşlar görevlerinin başındadırlar. Bayram geçişlerindeki sorunlar giderilmiş ve Emniyet birimleri üzerlerine düşeni yapmışlardır. Şu an ilçe kaymakamı Şefik Aygöl'ün ilçe için bir şans olduğunu düşünüyor, bu şansın ilçe halkı tarafından değerlendirilmesini istiyoruz. Siz değerli büyüklerimize ve ilçe halkına emniyete verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Akçakale Emniyet Müdürü Erdal Daloğlu’nun konuşmasından sonra katılımcıların Emniyet’ten beklentileri ve temennileri gündeme getirildi. Emniyet’ten talep edilenlerin başında, ilçede başıboş gezen tinerci çocuklara bir çözüm getirilmesi, yüksek okulda güvenlik sorunun olduğu, eski sanayi kavşağına düzgün bir kavşak yapılması, mahallelerde elektrik sorunu, öğrencilerin internet kafelerden uzaklaştırılması, huzur toplantılarına diğer daire amirlerinden de birer temsilcinin katılması, yollara bırakılan ve trafik kazalarına sebebiyet veren inşaat malzemelerinin kaldırılması, Akçakale lisesinde güvenlik sorununa bir çözüm getirilmesi hususları katılımcılar tarafından gündeme getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 19:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?