5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de ilaçlama çalışmaları

Akçakale Belediyesi, zararlı haşerelere karşı evleri ilaçlıyor.

Bazı vatandaşların şikayetini değerlendiren İlçe Belediye Başkanlığı, ilaçlanması gereken meskenleri tek tek ilaçlayarak önlem almaya çalıştığı bildirildi.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Girne Sokak'ta ikamet eden İbrahim Türk, haşerelerden rahatsız olduğunu belirterek, belediyeye bildirmesi üzerine evi ilaçlandı. İlçede yapılan ilaçlama ile ilgili açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Ahmet Akay, "İbrahim Türk adlı vatandaşın 'evimde bana rahatsızlık veren haşereler var. Ben kendi imkanlarımla ilaçlama yapacak durumda değilim. Evimin ilaçlanmasını talep ediyorum' demesi üzerine belediyemiz ekipleri bahsedilen yerde ilaçlama çalışması yaptı. Şu anda korkulacak ve endişelenecek bir durum yoktur. Vatandaşlarımızın istemesi üzere herkesin evi ilaçlanabilir" dedi.

Evinde kene ve değişik haşere çeşitlerini gördüğünü belirten İbrahim Türk, "Evimde kene ve çeşitli haşere çeşitleri görünce endişelendim. Durumu hemen belediyeye bildirdim. Belediye yetkilileri de evimi ilaçladılar. Şimdi rahatladım" diye konuştu.
Belediye yetkilileri, evin odalarını, odunluğunu, tuvaletini ve banyosunu tek tek ilaçlayarak dezenfekte ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 12:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?